Regelmatige updates over uw vakgebied?

Op 11 september 2019 zijn OTC en ORC officieel geopend. Op het gebied van plastic folie en verpakkingen zijn enorm veel ontwikkelingen. OTC(Oerlemans Technology Centre) is een partner voor hoogwaardig laboratoriumonderzoek op het gebied van folies en verpakkingen. Zij kan verschillende analyses en proeven uitvoeren. Tevens bieden zij als service trainingsmogelijkheden, innovatieondersteuning en verpakkingsadvies. ORC (Oerlemans Repro Centre) is de on-site reprograaf van de Oerlemans Packaging groep. Zij bieden diverse services als fingerprint profielen, fotospectrale metingen en begeleiden van drukspecificaties.

Oerlemans Technology Centre
OTC is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het analyseren en het ontwerpen van nieuwe folies en verpakkingen en de productie van proefmodellen en de verwerking tot eindproduct. Begeleiding op locatie hoort hier uiteraard bij. De combinatie van hoogwaardige laboratorium apparatuur en de meer dan 50 jaar R&D en productie ervaring zorgen voor een doelgerichte verpakkingsoplossing. Hierbij staan kwaliteit en efficiency centraal. OTC verbindt de wensen van de klant met de ontwikkelingen van de toekomst: Connect & Develop!

Oerlemans Repro Centre
ORC onderscheidt zich door als repro studio 100% te zijn ingericht op het flexo drukproces van de OPACK vestigingen. In de studio is alle expertise op het gebied van flexodruk aanwezig. We kennen alle ins- en outs van het druk- en het eventuele confectieproces. We zijn de spin in het web tussen klant, ontwerpbureaus en onze drukkerijen. Het gehele traject wordt volgens de geldende standaard uitgevoerd: Right First Time!

Over Oerlemans Packaging
Oerlemans Packaging is de moedermaatschappij van zeven productiebedrijven die kunststof flexibele verpakkingen en folies produceren. Deze werkmaatschappijen zijn Oerlemans Plastics te Genderen en Giessen, Perfon te Goor, Plasthill te Hillegom, Fardem Packaging te Edam, OPI te Oosterwolde, Flexpak te Geldermalsen. Ruim 600 gemotiveerde medewerkers produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan afnemers in de industrie, horticulture en retail. Het Oerlemans Technology en Repro Centre in Giessen zijn een ware aanvulling op het gebied van technologie en reprografie. Hiermee kan de Oerlemans Packaging groep verder innoveren

https://www.youtube.com/watch?v=EZID6qymPVo&feature=youtu.be