Ons verhaal

Begin jaren tachtig is de familie Ordelmans gestart met het snijden van tussenlegvelletjes voor de vleesverwerkende en algemene food industrie. Al gauw werden er niet alleen tussenlegvelletjes verwerkt maar ook wikkel- en perforatie-machines aangeschaft om verder de industrie te voorzien van folies op rol, met name bloemenfolie en flowpackfolie was steeds meer vraag naar. Eind jaren 80 werd besloten een nieuw pand de bouwen, waar in 1991 de nieuwe locatie in gebruik wordt genomen aan de Nijverheidsweg 13 in Goor.

In 1999 wordt Perfon B.V. overgenomen door de OPACKGROUP. Sinds die tijd is er flink geïnvesteerd in een groot machinepark. Door de sterke vraag en groei bleek het pand aan de Nijverheidsweg te klein en er ontstonden in 2017 plannen voor nieuwbouw aan de Entersestraat 16 waar heden ten dage Perfon een goed georganiseerd bedrijf heeft neergezet, met ultramoderne machines waarmee Perfon klaar is voor de toekomst en zo veel klanten en potentiële partners kunnen voorzien van de juiste flexibele verpakkingen.

Een sterk team van vakmensen in verpakking

Perfon produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele folies en verpakkingen in papier en kunststof varianten. Perfon maakt onderdeel uit van de OPACKGROUP: zeven fabrikanten, tien productielocaties, een zelfstandig onderzoekslab, in home reprografie en meer dan 750 vakmensen met een schat aan ervaring! Wij willen jou graag ontzorgen; van ontwerp tot en met de productie van de verpakkingen.

Meer dan 3.000 producten op maat gemaakt

In onze digitale productomgeving ontmoeten innovatie en duurzaamheid elkaar in het gevarieerde aanbod van flexibele verpakkingsoplossingen op maat. Dit kan via onze maatwerk producten of via het complete portfolio van de OPACKGROUP, waar wij onderdeel van uitmaken.

Met een gezonde mix van kennis en passie voor het verpakkingsproduct zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde verpakkingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse dynamische markt, maar deze zelfs overtreffen!

Thuis in alle markten

In onze digitale marktomgeving heeft u als bezoeker dé bestemming bereikt voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in een breed spectrum van sectoren. Deze verdelen wij in hoofdgebieden food, non-food en agri/horticulture.

Ontdek de gedetailleerde marktselecties van ons bedrijf én moederbedrijf OPACKGROUP, die nauwgezet zijn afgestemd op specifieke branchebehoeften. Met focus op maatwerk en innovatie ontdekt u de perfecte verpakkingsoplossingen, die uniek ontworpen zijn voor uw bedrijf.

Ervaar onze expertise in verpakkingen voor verschillende markten – uw reis naar oplossingen op maat begint hier!

Denk in oplossingen

Maak kennis met de oplossingen van Perfon: onze online hub – gewijd aan de unieke eigenschappen van verpakkingen. Ontdek innovatieve, duurzame oplossingen op maat voor diverse industrieën. Denk aan bijvoorbeeld flexibele verpakkingsopties, die zijn ontworpen voor ultieme productbescherming en verantwoordelijkheid voor het milieu.
Help ons bij het vormgeven van een groenere, efficiëntere toekomst – samen kunnen we impact maken! Een paar voorbeelden:

  • opackgroup-check
    communicatie op verpakking
  • opackgroup-check
    tegengaan voedselverspilling
  • opackgroup-check
    CO2-reductie

Laatste nieuws

Lees meer over onze laatste ontwikkelingen, publicaties, blogs en artikels met derden in Perfon newsroom.

naar nieuwsoverzicht