Regelmatige updates over uw vakgebied?

De COVID-19 (Corona) pandemie baart ons allen zorgen. Als eerste leven wij mee met alle mensen, die onder deze ziekte lijden. Daarnaast willen wij onze waardering uitspreken voor alle vakmensen in de medische zorg in deze hectische tijd; veel sterkte en wijsheid toegewenst! Bij alle bedrijven van de Oerlemans Packaging Group zijn er vanwege de Coronacrisis maatregelen getroffen om continuïteit van de bevoorrading van onze klanten te kunnen borgen en tegelijkertijd contaminatie risico’s binnen onze fabrieken te beheersen.

Bovenop de huidige kwaliteitsstandaarden (waaronder BRC Packaging, ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000) nemen we nog extra maatregelen:

  • naast de al geldende BRC Packaging standaard richtlijnen hebben we extra handreiniging-stations geïnstalleerd en extra reinigingsprotocollen in gang gezet
  • de toegang tot onze faciliteiten voor externe bezoekers en groepen is beperkt, en mensen die in hoog risico gebieden geweest zijn wordt de toegang ontzegd
  • er zijn nieuwe procedures en werkroutines in gang gezet om contact en risico’s te minimaliseren.

 

Hierin volgen wij de actuele richtlijnen van de overheid en het RIVM. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen de maatregelen aan in lijn met de richtlijnen. Indien gewenst is er een uitgebreidere versie van het beleidsdocument over onze maatregelen beschikbaar.

Mochten er nog vragen zijn van uw kant dan staat ons team voor u klaar,

Met vriendelijke groet,

OERLEMANS PACKAGING GROUP

Joan Hanegraaf

(CEO)